Терка для моркви підходить для приготування пряної закуски чи свіжих салатів. У вас вийде не тільки апетитна, але й дуже гарна страва – овочі нарізаються тоненькою соломкою. Робоча поверхня виробу виконана з корозійностійкої сталі, корпус із дерева. Сталь не входить у реакцію з їжею, не іржавіє, тривалий час зберігає міцність. Користуватися пристосуванням легко: овочі натираються в підготовлену ємність. Терка підійде для подрібнення моркви, огірка, редиски, кабачків. В результаті виходять соломки, які можна додати до салату або прикрасити ними готові страви. Використання овочів різних кольорів дозволяє отримувати різнокольорову соломку, яка буде чудовим декором. Після кожного використання ретельно промивайте щіткою або губкою.
Ручна тертка для корейської моркви - хіт продажів, що не втрачає популярності. Їй дуже просто користуватися, тертка займає мало місця, зручна у зберіганні, не потребує особливого догляду.
Характеристика:
Матеріал: дерево
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Ширина: 7 см
Довжина: 26 см
Товщина – 1,3 см
Довжина леза – 7 см
Країна виробник: Україна