Агар - агар - рослинний аналог желатину, що виготовляється з морських водоростей. Використовується для приготування м'ясних і рибних заливних страв, мусів, кремів, тортів, желе, морозива, суфле та інших виробів. Не вимагає тривалого замочування.
0 вiдгукiв
| Бренд: | Чемпіон |
| Артикул: | 801182 |
| Штрихкод: | 4823120801182 |
| Наявність: | В наявності |
20 грн
Займаєтесь продажем?
У нас опт від 5000 грн на вигідних умовах.
Зв’яжіться з нами, щоб дізнатися деталі за телефоном:
+38 097 755 00 11
+38 095 755 00 11
+38 093 755 00 11
20 грн
| Бренд: | Чемпіон |
| Артикул: | 801182 |
| Штрихкод: | 4823120801182 |
| Наявність: | В наявності |
Займаєтесь продажем?
У нас опт від 5000 грн на вигідних умовах.
Зв’яжіться з нами, щоб дізнатися деталі за телефоном:
+38 097 755 00 11
+38 095 755 00 11
+38 093 755 00 11
Готівкою: при отриманні замовлення
Онлайн на сайті
Безготівкова оплата для юридичних осіб
Нова пошта
109 грн
Укрпошта
За тарифами перевізника
Адресна доставка по м. Ковель
50 грн
Готівкою: при отриманні замовлення
Онлайн на сайті
Безготівкова оплата для юридичних осіб
Агар - агар - рослинний аналог желатину, що виготовляється з морських водоростей. Використовується для приготування м'ясних і рибних заливних страв, мусів, кремів, тортів, желе, морозива, суфле та інших виробів. Не вимагає тривалого замочування.