Перегляд
0
Сума: 0 грн

0 вiдгукiв

Фольга алюмінієва Фрекен БОК MAX, 10 м (481106)

ФрекенБОК
Виробники: ФрекенБОК
Артикул: 481106
Штрихкод: 4820048481106
Наявність: В наявності

102 грн

Детальніше про доставку

Безпечна оплата

Готівкою: при отриманні замовлення

Онлайн на сайті: банківська карта VISA / Mastercard, сервіси Google / Apple Pay, Masterpass

102 грн

ФрекенБОК
Виробники: ФрекенБОК
Артикул: 481106
Штрихкод: 4820048481106
Наявність: В наявності
Детальніше про доставку

Безпечна оплата

Готівкою: при отриманні замовлення

Онлайн на сайті: банківська карта VISA / Mastercard, сервіси Google / Apple Pay, Masterpass

  • delivery

    Нова пошта (вiддiлення)

    • Доставка 1-4 дні
    • Безкоштовно від 2499 ГРН

    125 грн

  • delivery

    Нова пошта (кур'єр)

    • Доставка 1-4 дні
    • Безкоштовно від 2499 ГРН

    145 грн

  • delivery

    Нова пошта (поштомат)

    • Доставка 1-4 дні
    • Безкоштовно від 2499 ГРН

    115 грн

  • delivery

    Укрпошта (відділення)

    • Доставка 3-6 днів
    • Безкоштовно від 1899 ГРН

    79 грн

  • delivery

    Укрпошта

    • Доставка 3-6 днів
    • Безкоштовно від 1899 ГРН

    79 грн

  • delivery

    Адресна доставка по м. Ковель

    • Доставка 1-2 дні
    • Безкоштовно від 499 ГРН

    50 грн

Опис

Алюмінієва фольга торгової марки Фрекен БОК призначена для упаковки, запікання і зберігання харчових продуктів. Фольга зберігає смакові і корисні властивості продуктів, не впливає на аромат приготувати страв.

Завдяки своїй гнучкості, вона дозволяє господаркам легко і надійно упаковувати харчові продукти. Чи не додає продуктам стороннього запаху і смаку. Не пропускає і не вбирає рідини. Після приготування страв у фользі немає необхідності мити посуд.

При використанні фольги МАХ достатньо всього одного шару, щоб обмотати продукт, так як товщина фольги МАХ на 40% більше, ніж товщина звичайної фольги.

Увага! Фольгу можна використовувати в мікрохвильовій печі. У цьому випадку замініть фольгу рукавом для запікання.

Не використовувати для упаковки, зберігання і запікання харчових продуктів, що містять кислоту: перероблених фруктів і овочів, будь-яких консервів, кисломолочної продукції, соусів, сирів і молюсків, дріжджів, готових пастоподібних страв.

Товщина фольги: 14 мкм

Відгуки

Написати відгук

Оцінка