Гірчиця «Французька зерниста» – це приправа з багатовіковою історією, але й досі лишається улюбленою приправою у світі. Характерні маленькі зерна білої та чорної гірчиці приємно хрумтять на язиці і разом з куркумою та винним оцтом створюють пікантний та пряний смак основної страви. М’ясні маринади та паніровки з цією гірчицею нададуть такого незвичайного і яскравого присмаку улюбленим стравам – домашньому печеному м’ясу, буженині, курячим ніжкам, телячим ребрам та інші м’ясним делікатесам. Гірчиця «Французька зерниста» стане незамінною у заправці до салату та надасть йому вишуканого смаку.
Cклад:
вода питна, зерно гірчиці білої та сарептської (28,5 %), оцет винний, цукор, сіль кухонна, регулятор кислотності – оцтова кислота, куркума мелена.