Гірчиця «Міцна» – смак, від якого перехоплює подих. Вона складається з меленого зерна натуральної гірчиці, оцту, соняшникової олії, куркуми та інших прянощів, які в поєднанні дають гострий, яскравий присмак. Вживати гірчицю «Міцну» рекомендується з м’ясними стравами, як легку намазку на хліб, а також під домашній холодець. Спробувати урізноманітнити свою кухню можна, якщо додати гірчицю в соус для приготування м’яса, а також подавати як приправу до гарніру та риби.
Cклад:
вода питна, порошок гірчичний (23,8 %), цукор, олія соняшникова, сіль кухонна, регулятор кислотності – оцтова кислота, стабілізатор – ксантанова камідь, куркума мелена, екстракти прянощів.