Кава Lavazza Qualita Oro у зернах – це класика серед кавових гурманів та справжній еталон італійської кавової культури. ЇЇ батьківщина – це Італія. Вперше цю суміш компанія Лавацца почала продавати у 1956 році. І вона настільки сподобалася, що стала візитною карткою Lavazza. У перекладі з італійської назви звучить як “Золота якість”. І це стосується не лише його яскравого пакування, а й внутрішнього наповнення.
Головний секрет цього напою – суміш (бленд) добірних зерен, сорт 100% арабіка, що росте на плантаціях Центральної Америки та Бразилії. Зерна обсмажують до середнього ступеня, а це допомагає розкрити всі смакові та ароматичні властивості арабіки. Приготувавши каву з Lavazza Qualita Oro ви відчуєте приємний аромат квітів та фруктів. Ковток кави Qualita Oro подарує насичений солодкуватий кавовий смак із фруктовими відтінками та нотами солоду та меду.
Інтенсивність напою: 5
Купуючи велику упаковку, важливо правильно її зберігати, щоб кава радувала вас до останнього зернятка. Щоб зберегти аромат і смак кави Лаваца Кваліті Оро, рекомендуємо зберігати каву подалі від ароматних спецій, так як зерна мають властивості поглинати сторонні запахи.
Найкраще рішення - зберігати італійську каву Lavazza Qualita Oro в оригінальній упаковці або пересипати зерно в непрозору банку з герметичною кришкою.
Правильне приготування – запорука смачного напою! Ми рекомендуємо спробувати приготувати каву Lavazza Oro в еспресо кавомашині, яка розкриє повний смаковий та ароматний потенціал зерен арабіки. Такий ефект досягається завдяки особливому процесу екстракції. Спробуйте чашку еспресо з Кваліті Оро зі шматочком сиру, скибочкою темного шоколаду або солодким десертом. Це порадує ваші смакові рецептори неймовірним поєднанням!
Зробивши помел, спробуйте приготувати напій у чашці, гейзерці або турці. Кожен спосіб приготування відкриватиме нові грані смаку.
Смакові ноти: фруктові
Ступінь обсмажування: середня
Зерна: 100% арабіка
Країна виробник: Італія