Макарони Pasta Reggia 19 Spaghetti - виготовляються виключно з твердих сортів пшениці та найчистішої води. Спагеті не мають стороннього присмаку та аромату, завдяки чому сподобаються навіть найвибагливішому гурману. Приготувати цей продукт можна всього за 7-10 хвилин. Цього часу цілком достатньо для того, щоб спагеті зварилися і при цьому не втратили свою природну форму. Готувати спагеті рекомендується в підсоленій воді. Також вони можуть підійти для приготування перших страв і різних запіканок. До спагеті підійде як риба, м'ясо, так і молочні продукти та багато іншого. Навіть без поєднання з іншими продуктами ці спагеті чудово підійдуть як обід і повністю виправдають усі очікування. До того ж однакові спагеті матимуть гарний вигляд на тарілці.
Спосіб застосування:
підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 7 - 9 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою, додавши соус на ваш вибір.