Паста Pasta Reggia - класичні макаронні вироби, виготовлені з твердих сортів пшениці. Саме такі макарони, з пшениці твердих сортів, вважаються найкращими, адже в них багато корисного рослинного білка і немає жирів. Крім того, вони містять складні вуглеводи, які повільніше розщеплюються і не викликають накопичення жиру. Перо прекрасно поєднуються з соусом песто, з різними томатними і вершковими соусами, а також гарні з морепродуктами, овочами, тунцем, сиром і оливками.
Спосіб приготування:
підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 7 - 9 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою, додавши соус на ваш вибір.