Перегляд
0
Сума: 0 грн

0 вiдгукiв

Макарони Pasta Reggia Pennoni №32, 500г (300320)

Артикул: 300320
Штрихкод: 8008857300320
Наявність: Немає в наявності

45 грн

Детальніше про доставку

Безпечна оплата

Готівкою: при отриманні замовлення

Онлайн на сайті: банківська карта VISA / Mastercard, сервіси Google / Apple Pay, Masterpass

45 грн

Артикул: 300320
Штрихкод: 8008857300320
Наявність: Немає в наявності
Детальніше про доставку

Безпечна оплата

Готівкою: при отриманні замовлення

Онлайн на сайті: банківська карта VISA / Mastercard, сервіси Google / Apple Pay, Masterpass

  • delivery

    Нова пошта (вiддiлення)

    • Доставка 1-4 дні
    • Безкоштовно від 2499 ГРН

    125 грн

  • delivery

    Нова пошта (кур'єр)

    • Доставка 1-4 дні
    • Безкоштовно від 2499 ГРН

    145 грн

  • delivery

    Нова пошта (поштомат)

    • Доставка 1-4 дні
    • Безкоштовно від 2499 ГРН

    115 грн

  • delivery

    Укрпошта (відділення)

    • Доставка 3-6 днів
    • Безкоштовно від 1899 ГРН

    79 грн

  • delivery

    Укрпошта

    • Доставка 3-6 днів
    • Безкоштовно від 1899 ГРН

    79 грн

  • delivery

    Адресна доставка по м. Ковель

    • Доставка 1-2 дні
    • Безкоштовно від 499 ГРН

    50 грн

Опис

Паста Pasta Reggia - класичні макаронні вироби, виготовлені з твердих сортів пшениці. Саме такі макарони, з пшениці твердих сортів, вважаються найкращими, адже в них багато корисного рослинного білка і немає жирів. Крім того, вони містять складні вуглеводи, які повільніше розщеплюються і не викликають накопичення жиру. Перо прекрасно поєднуються з соусом песто, з різними томатними і вершковими соусами, а також гарні з морепродуктами, овочами, тунцем, сиром і оливками.

Спосіб приготування:

підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 7 - 9 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою, додавши соус на ваш вибір.

Відгуки

Написати відгук

Оцінка