Азербайджанській кухні притаманний особливий колорит, а її страви відрізняються простотою, поживністю та насиченим пряним смаком. Куркума, різні види перцю, кумін, петрушка, кінза - це прянощі і трави, які формують неповторний аромат азербайджанської кухні. Приправа «Азербайджанська» створена для того, щоб Ваші страви зазвучали по-справжньому автентично. Додайте її до плову, смаженої баранини, телятини, яловичини, маринадів до шашлику, печених овочів, наваристих супів.
Склад:
сіль кухонна харчова, цибуля ріпчаста сушена гранульована, цукор, перець червоний паприка мелений, чабер і майоран подрібнені, мелені прянощі (перець запашний, куркума, кумін, перець чорний, лист лавровий, зелень петрушки, цибуля, орегано та селера шматочками Може містити сліди гірчиці