Макарони Pasta Reggia 64 Gnocchi - це чудове рішення для швидкого обіду або вечері. Макарони також підійдуть для сніданку або перекусу на роботі. До таких макаронів не обов'язково подавати ще що-небудь, бо вони і з вершковим маслом дивують усіх своїм смаком. До того ж вони ще й мають апетитний і цікавий вигляд. Вони нагадують мереживні мушлі. Такий незвичайний зовнішній вигляд змусить їх з'їсти навіть тих, хто зовсім не голодний. З макаронами ідеально поєднуватимуться різні соуси, риба, м'ясо та овочі. Макарони підходять до багатьох продуктів через свій бездоганний смак. Завдяки цьому є можливість експериментувати і щоразу отримувати нову смачну страву. На приготування макаронів потрібно всього 10 хвилин, що безцінно за нинішнього темпу життя.
Спосіб приготування:
підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 7 - 9 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою, додавши соус на ваш вибір.