Копчена паприка - це слабожгучій мелена пряність з копченого червоного стручкового перцю, яка має солодкуватий смак і неповторним ароматом з димними нотками. Перед приготуванням спеції перець піддається копчення, що надає паприці ще більш насичений аромат і смак. Димний запах цієї спеції додає незабутній смак страв і закохує в себе з перших секунд. Копчена паприка дуже популярна в болгарській, угорської, мексиканської і азіатської кухні.
Особливості:
• покращує кровообіг і полегшує біль в суглобах;
• заспокоює нервову систему і бореться з безсонням;
• зміцнює імунітет;
• стимулює ріст волосся і нігтів;
• підвищує апетит і покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
Копчена паприка відмінно поєднується з куркумою, кмином, кардамоном, орегано, петрушкою, часником, розмарином і шафраном. Ароматну пряність можна додавати в страви з м'ясом, рибою, морепродуктами, овочами, квасолею, соуси, супи, маринади і салатні заправки.
Паприку не потрібно довго піддавати термічній обробці, так як вона починає гірчити, а краще нагрівати в маслі, або воді в самому кінці приготування.
Склад: паприка червона копчена мелена.
Характеристика:
Вага: 50 г
Упаковка: дой-пак
Тип спецій: паприка
Країна виробник: Україна