Рисова крупа джерело вуглеводів, калію, кальцію і вітамінів, необхідних для всіх видів обміну речовин.
Гречана крупа містить багато вуглеводів; вітамінів В1, В2, В6, РР; мінеральних речовин: заліза, завдяки чому ефективно підвищує рівень гемоглобіну крові; магнію, нормалізує обмінні процеси в нервовій системі дитини; фосфору і кальцію, необхідних для розвитку кісткової системи і нервової тканини /
Вівсяна крупа джерело незамінної амінокислоти метіоніну і магнію, необхідної для нормальної діяльності центральної нервової системи дитини, містить у великій кількості натуральні антиоксиданти - речовини, що підвищують опірність організму дитини до різних інфекцій;
Кукурудзяна крупа містить селен, який надає імуностимулюючу дію, і залізо для профілактики анемії;
Пшениця досить багата на рослинний білок (10.3%), містить багато крохмалю (67,4%), але щодо бідна мінеральними речовинами (калій, фосфор, залізо, кобальт, цинк, марганець) і вітамінами (вітаміни групи В).
склад:
- Залізо бере участь в процесі кровотворення
- Кальцій є структурним елементом кісткового скелета і тканин зубів, необхідний для нормальної діяльності нервово - м'язового апарату і центральної нервової системи
- Йод впливає на розумовий розвиток, нормалізує обмін речовин, регулює нервово - м'язову функцію
- Вітаміни А, С, Е регулюють обмін речовин, забезпечують нормальну діяльність нервової, серцево - судинної і травної систем
приготування
Суміш рекомендується готувати безпосередньо перед вживанням; обов'язково вимити руки перед приготуванням їжі; прокип'ятити протягом 3-5 хвилин весь посуд, призначену для приготування суміші і годування дитини; після вилучення необхідної кількості сухої суміші щільно закрити пакет.
Використовувати тільки прикладену мірну ложку.