Шоколадна паста з горіхами Nutella від німецького виробника Ferrero – відома італійська смакота родом із дитинства. Вміст цукру в пасті становить 56%, його виробляють із цукрових буряків та цукрової тростини, пред'являючи до сировини високі та жорсткі вимоги. До складу входить пальмова олія, яку виробники не гідрогенезують, завдяки чому в ній відсутні небезпечні для здоров'я трансжири. Для виробництва Нутелли використовують цілісний високоякісний фундук, який смажиться та перемелюється перед безпосереднім додаванням інших інгредієнтів, що сприяє збереженню його смаку та аромату. Також у створенні ласощів використовують добірні какао-боби, сухе та знежирене молоко та сироватку, неповторний ароматний ванілін, а також личин. Шоколадна паста Nutella може використовуватися як смачний крем для тортів або тістечок, але ширше застосування має як продукт, що намазується на свіжий ароматний хліб.