Кокосове молоко популярне серед тих, хто звик стежити за своїм здоров'ям. Воно славиться винятковими властивостями та користю для організму та натуральним складом, що дозволяє не сумніватися у чудовій якості цього продукту. У кокосовому молоці містяться вітаміни В, Е та С, кальцій, клітковина та безліч інших цінних речовин. Низький вміст жиру (17-19%) дозволяє вживати його навіть тим людям, які стежать за своєю вагою. Натуральний напій з м'якоті стиглого кокосу – кокосове молоко – є не тільки незамінним компонентом у приготуванні більшості азіатських страв та десертів, але може бути заміною звичайному коров'ячому молоку чи вершкам у більшості традиційних європейських рецептів. Ви можете приготувати млинці з використанням кокосового молока, зварити вівсяну кашу, використовувати для приготування улюблених безалкогольних і алкогольних коктейлів. При охолодженні натуральне кокосове молоко може загуснути. В цьому випадку його необхідно трохи нагріти і перемішати до отримання однорідної рідкої консистенції.
Склад:
екстракт кокосу 83%, вода, стабілізатор гуарової камеді.
енергетична цінність 697 кДж/169 ккал
жири 17,6 г, у тому числі насичені жирні кислоти 15,4 г
1,5 г вуглеводів, у тому числі 1,5 г цукру
протеїн 1,2г
сіль 0,07г