Макова начинка – це готова до вживання начинка, приготовлена за традиційною рецептурою на основі перемелювання насіння маку з додаванням сухофруктів. Готова до використання як традиційна начинка для макових коржів і батонів, пісочних тарталеток, булочок і макових листкових коржів. Його також можна додавати в хлібобулочні вироби та листкове та напівлисткове тісто, бісквітні торти.
Склад:
вода, мак (21%), мед штучний (цукор, глюкозно-фруктозний сироп, вода, регулятор кислотності - лимонна кислота, ароматизатор), цукор, горіхи та сухофрукти (12%): родзинки, цукати апельсинові (цедра апельсину, глюкозно-фруктозний) сироп, цукор, регулятор кислотності – лимонна кислота), манна крупа пшенична, модифікований крохмаль, регулятор кислотності – лимонна кислота, ароматизатори.