Оливкова олія з макухи M&K Olio di Sansa di Oliva - це оливкова олія, отримана з м'якоті оливок після першого віджиму. Після завершення механічної екстракції оливкової олії приблизно 5–8% олії залишається в м'якоті, яку потім необхідно екстрагувати за допомогою розчинників — промислового методу, який використовується під час виробництва більшості інших харчових олій. Оливкова олія другого віджиму має насичений аромат і яскравий смак. Воно ідеально підійде як заправка для різних салатів. Також на ньому можна смажити та тушкувати будь-які продукти. Заправити такою олією можна будь-який гарнір. Після термічної обробки олія не втрачає своїх корисних властивостей та смакових якостей.
Склад:
рафінована оливкова олія з макухи, оливкова олія екстра вірджин 3%.