Попкорн — найпопулярніші в світі ласощі, без якого неможливо уявити похід в кіно, і яке дуже люблять і діти, і дорослі. Попкорн з сіллю легко можна приготувати в мікрохвильовій печі. З усіх швидких перекусів, таких як чіпси, солоні горішки, шоколадки, попкорн вважається самим нешкідливим.
1. Попкорн дуже багатий на клітковину, вуглеводи і білки, вітаміни В1 і В2. Він покращує обмінні процеси і здатний перешкоджати процесам відкладення жирів в організмі.
2. Попкорн низькокалорійний. Тому його сміливо можна їсти всім, хто хоче скинути вагу, або намагається тримати себе у формі. Завдяки великому об'єму він «забиває» шлунок і зменшує відчуття голоду.
3. Попкорн виводить канцерогени і очищає кишечник.
4. Попкорн містить поліфеноли. Це природні хімічні речовини, які перешкоджають розвитку раку і серцевих захворювань. Вони є потужними антиоксидантами, і здатні видаляти вільні радикали з організму людини (вільні радикали – це речовини, які можуть руйнувати тканини і клітини).