Griesson — одна з провідних німецьких компаній у Європі. У середині 19-го століття англійські пекарі домінують на європейському ринку. Бельгієць Едуард де Бекелар у власній пекарні за власним рецептом починає виробництво чудового бісквіта, а головне — ця випічка довго зберігається свіжою. 1870 року Едуард винайшов відоме печиво "сендвіч бісквіт", і воно стає беззаперечним лідером продажів. Дуже хрустке з великою кількістю шоколадного крему! Поєднання ванільного бісквіта та какао гарантує неперевершений смак.
Склад: цукор, вода, какао-маса, какао-паста, концентрований апельсиновий сік (1%), лактоза, вершковий жир, кислота (лимонна кислота), емульгатор, (соєвий лецитин), ароматизатори, концентрований лимонний сік (0,1%), регулятор кислотності (цитрат натрію). Може містити залишки глютену, горіхів, яєць, арахісу та насіння кунжуту. Без ГМО.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1669 кДж/396 ккал.
Поживна цінність на 100 г продукту:
- Жири: 9.9 г
- Вуглеводи: 73 г
- Білки: 2 г